La selecció catalana femenina viatja al Tour de Charente-Maritime

17/07/2023
Carretera

La selecció catalana femenina viatja al Tour de Charente-Maritime

Aquest cap de setmana del 22 i 23 de juliol, la selecció catalana femenina es desplaçarà a França per la disputa d'una prova per etapes: el Tour de Charente-Maritime Féminin. Sis ciclistes elit i sub23 representaran Catalunya en aquesta cita de tres etapes, on es trobaran un pilot amb sis equips internacionals UCI continentals i una desena d'equips nacionals franceses.

Després d'una temporada amb diverses participacions en proves internacionals d'un dia com la reVolta o la Durango Durango, les ciclistes catalanes competiran en un recorregut que consta de tres etapes: una primera matinal de 85,9 quilòmetres entre Saintes i Saint-Genis-de-Saintonge, per després disputar a la tarda una contrarellotge de 10,6 quilòmetres entre Haute-Saintonge i Saint-Genis-de-Saintonge. Finalment, la cursa es tancarà diumenge amb una etapa de 98,9 quilòmetres entre Puy-du-Lac i Saintes.

L'equip estarà format per les sub23 Helena Moragas, que ja en la darrera cita de Copa Catalana va tornar a la competició després de la seva caiguda a Durango, una Lucía García (Hemon Women's Cycling Team) que vindrà de disputar el Campionat d'Europa de ciclisme en pista i Alba Puig (Terrassa Ciclisme Club). Per la seva banda, completen l'equip les elit Júlia Mir (UPV), subcampiona de Catalunya a Bescanó, Raquel Torrell (Massi-Tactic Academy) i Adriana Payà (Vipeq Team).

Selecció catalana al Tour de Charente-Maritime Féminin: