La Federació Catalana de Ciclisme rep el premi a la millor gestió federativa de 2023

06/02/2024
Federació

La Federació Catalana de Ciclisme rep el premi a la millor gestió federativa de 2023

La Federació Catalana de Ciclisme ha rebut aquest dimarts 6 de febrer el premi a la millor gestió federativa de 2023. El guardó s'ha entregat a la 27a Festa de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes juntament amb el Diari SPORT.

El jurat, format pel president de l'UFEC, el director de l'Sport, representants de patrocinadors, col·laboradors i mitjans de comunicació, ha reconegut la feina del màxim organisme gestor del ciclisme català per la seva feina feta en la gestió federativa. El reconeixement suposa un gran orgull per a totes les persones que formem part de la família de la FCC, a les quals sempre ens motiva millorar la feina del dia a dia per aconseguir un ciclisme català molt millor.

La gala, presentada per Laura Aparicio i Andreu Juanola i emesa en directe per Esport 3 i les xarxes socials del Diari Sport, s'ha celebrat aquest dimarts a l'America's Cup Experience (iMAX, Port Vell de Barcelona) i, a més de la FCC, també ha premiat els millors esportistes, entrenadors i trajectòries de l'esport català. Entre els premis individuals s'ha reconegut la tasca de Jordi Xammar, Laia Sanz, Aitana Bonmatí o Pep Guardiola i també han rebut guardons clubs com el Girona Futbol Club o el Club Natació Sabadell.

En nom de la Federació Catalana de Ciclisme ha recollit el premi el president Joaquim Vilaplana, que ha agraït el guardó a la Unió de Federacions Esportives Catalanes i al Diari Sport: "A totes les persones i entitats vinculades a la FCC, aquest reconeixement ens dona un impuls per continuar millorant la gestió en benefici del ciclisme català". A més, Vilaplana ha reivindicat el ciclisme i ha animat la gent a practicar-lo: "El ciclisme forma part del nostre entorn i té una característica que ens defineix, que és que ens movem en llibertat per tots els entorns. Jo animo a tothom a gaudir del ciclisme".

Foto: UFEC