L'Hospitalet de l'Infant estrena clàssica júnior el pròxim 21 d'abril

15/04/2024
Carretera

L'Hospitalet de l'Infant estrena clàssica júnior el pròxim 21 d'abril

El calendari català viurà l'estrena d'una important prova júnior el pròxim diumenge 21 d'abril, quan s'estrenarà en el calendari la Clàssica l'Hospitalet de l'Infant. La prova organitzada per Promoevents, que comptarà amb un atractiu recorregut en línia de 112 quilòmetres, serà la tercera prova puntuable del calendari 2024 de la Copa Catalana Júnior i espera comptar amb una important participació, amb els millors equips del pilot júnior català i notable participació d'equips estatals.

D'aquesta manera, l'Hospitalet de l'Infant viurà una important jornada de ciclisme júnior amb un pilot de més d'un centenar de ciclistes, que podran disputar la cursa amb un atractiu recorregut amb sortida i arribada a la població del Baix Camp. Després d'una vintena de quilòmetres inicials en un circuit que passarà dues vegades per la línia de meta, la cursa comptarà amb un traçat que arribarà fins als 112 quilòmetres, arribant fins a Riudoms amb pas per Vinyols i els Arcs, per retornar per Montbrió del Camp i afrontar la part més selectiva de la cursa a la zona de la Reserva Natural Llaberia, amb pas per Pratdip i retorn a l'Hospitalet de l'Infant.

Aquesta Clàssica l'Hospitalet de l'Infant, de categoria nacional RFEC 1.14.5, tindrà les seves inscripcions obertes fins la mitjanit del dimarts 16 d'abril. Serà l'endemà de la disputa el dissabte 20 d'abril del 8è Trofeu 15 d'Abril de La Canonja, prova de la Copa d'Espanya Júnior, en el que s'espera un gran cap de setmana de ciclisme júnior per terres tarragonines.