Posposada la 31a edició de la marxa La Pallaresa

22/04/2024
Cicloturisme

Posposada la 31a edició de la marxa La Pallaresa

ACTUALITZACIÓ: A CAUSA DE LES CONDICIONS METEOROLÒGIQUES PREVISTES, LA 31a EDICIÓ DE 'LA PALLARESA' HA ESTAT POSPOSADA A UNA NOVA DATA ENCARA PER DECIDIR

El Pallars ja està preparat per viure una de les grans cites ciclistes de l’any a la zona: la 31a edició de La Pallaresa. La marxa organitzada per la Unió Ciclista Tremp es defineix com una clàssica del calendari de cicloturisme de Catalunya, però, lluny de ser una marxa vella, és una prova que es renova constantment i que en la darrera edició va estrenar uns itineraris completament nous, que exploren més a fons les valls del territori pirinenc.

La marxa comptarà amb tres recorreguts. El llarg, puntuable per al Circuit Català de Llarga Distància, i que tindrà un recorregut de 162 quilòmetres amb 3.324 metres de desnivell positiu; el mitjà, puntuable per a la Xallenge Catalana de Mitja Distància, amb 117 quilòmetres i 2.221 metres de desnivell, i el curt, de 73 quilòmetres i 1.215 metres de desnivell.

En els dos primers perfils, el punt més emblemàtic del recorregut serà la pujada a la presa de Sallente. Serà el punt més alt de la marxa, a 1.775 metres, i oferirà un paisatge espectacular al cor de la Vallfosca i dins el municipi de la Torre de Capdella. El recorregut llarg també pujarà l’Alt d’Enviny i l’Alt de Montcortés, mentre que el recorregut mitjà pujarà a Montcortés i Sallente i el recorregut curt tindrà l’Alt de Montcornés com a principal ascensió al perfil.

Les inscripcions per a la marxa estaran disponibles fins el dimarts 23 d’abril a la mitjanit.

Foto: La Pallaresa