Catalunya, segona millor selecció al Campionat d'Espanya BMX

20/06/2022
BMX

Catalunya, segona millor selecció al Campionat d'Espanya BMX

Aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny, la selecció catalana es va desplaçar al circuit madrileny d'Arganzuela per la disputa del Campionat de Catalunya BMX 2022, on el jove combinat català, queva  tenir a tres representants elits, dos júniors, cinc cadets i sis infantils, va aconseguir el reconeixement com a segona millor selecció del campionat, acompanyant al podi a la guanyadora, la Comunitat de Madrid, i Castella-La Manxa com a tercera classificada.

En aquesta gran actuació col·lectiva hi han destacat per sobre de tot les medalles aconseguides en categoria júnior, on els dos representants catalans pujaven al podi darrere del títol del madrileny Yago Sánchez, amb la medalla de plata de Miquel Hernández i bronze d'Ian Morillo. Per la seva banda final també aconseguia la medalla de bronze amb el 3r lloc en categoria infantil de Maria Herencia, en una final en què també s'hi classificaven 4ª Iana Moreno i 5ª Hanna Venermo, mentre que Sergio Morillo arribava a la final infantil entre els nois.

També arribaven a la final cadet en categoria masculina signant el 4t lloc Rubén Cañizares i el 6è Axel Moreno, mentre que a la final cadet femenina era 6ª Jana Román. Finalment la prova reina arribava a final elit/sub23, on hi eren els tres representants de la selecció catalana: 5è Gabriel Avellaneda, malgrat veure's afectat per caigudes a les classificatòries i un cop en la disputa de la final que li va evitar aconseguir una millor posició, 6è Marc Román i 7è Saúl Conde.