Torna la Barcelona-Perpinyà-Barcelona: inscripcions obertes

13/05/2022
Federació

Torna la Barcelona-Perpinyà-Barcelona: inscripcions obertes

Aquest any 2022, torna al calendari una brevet de referència a nivell català com és VIII Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB2022". Sota la organització de la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme, la Barcelona-Perinyà-Barcelona es disputarà el cap de setmana del 28 i 29 de maig, i ja té les seves inscripcions obertes a través de la web ciclisme.cat.

La prova, tradicionalment celebrada cada dos anys, retorna després d'haver celebrat la seva darrera edició l'any 2018. L'edició de 2020 va quedar suspesa a causa de la pandèmia. La Ciclomarató és homologada per l'Audax Club Parisien com un Brevet des Randonneurs Mondiaux de 600 km. El seu traçat recorrerà diferents comarques de Catalunya i del Rosselló amb un quilometratge aproximat de 600 km amb sortida i arribada des del Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona (consultable a la pàgina web OpenRunner).

La Ciclomarató s’iniciarà a les 6:00 hores del dissabte 28 de maig. El temps màxim per efectuar el recorregut és de 40 hores. El pas per cada control es farà entre una hora d'obertura i una de tancament esmentades en el carnet de ruta de la prova. Les inscripcions obriran el pròxim dilluns 4 d'abril i estaran obertes fins el dimarts 17 de maig, amb participació limitada als 200 ciclistes La participació al Brevet i la seva homologació, dóna preferència a la preinscripció a la Paris-Brest-Paris 2023.

Podeu trobar més informació d'edicions anteriors a través de la pàgina web bpb.ciclisme.cat.