La Sea Otter Europe donarà el tret de sortida a l'Open Escolar BTT Girona

15/09/2023
BTT

La Sea Otter Europe donarà el tret de sortida a l'Open Escolar BTT Girona

Aquest mes de setembre engega de nou l’Open Escolar BTT Girona “Kids by Sea Otter Europe”. Serà la quarta edició d'un open que està dedicat únicament als nens i nenes, amb l’objectiu exclusiu de gaudir del BTT des d’un ambient familiar i no competitiu, una aposta que torna més forta i consolidada que mai.

Enguany Sea Otter Europe segueix apostant per aquest format ajudant a les Escoles de Ciclisme gironines que organitzen aquest l'esdeveniment. A més, per primera vegada, aquesta edició engegarà dins el marc incomparable del festival Sea Otter Europe de Girona, previst pels dies 22, 23 i 24 de setembre.

L'Open Escolar BTT Girona Kids by Sea Otter Europe estarà format per quatre dates:

  • 23 de setembre Girona (Sea Otter Europe) Bike Catalunya
  • 7 d’octubre Llagostera Escola A Roda
  • 11 de novembre Bescanó Escola Bescanó
  • 26 de novembre Cassà de la Selva Escola Cassà Bike

Totes les proves constaran de dues activitats: la primera és la realització d’uns dels tres traçats marcats per l'organitzador, amb tres nivells de dificultat tècnica i durada diferent. Això significa que cada participant, aconsellat pel seu tècnic de l’escola de ciclisme, podrà escollir el traçat que més s’ajusti al seu nivell, independentment de l’edat o categoria. Un cop finalitzada aquesta prova, realitzaran la segona activitat, que constarà d’una prova alternativa escollida per cada organitzador: gimcana, CRI, concurs de salts, etc.

Totes les proves es disputaran a les 10:00 hores. Les inscripcions online s'obriran properament i tindran un cost de 6€. També es podran fer inscripcions presencialment el dia de la prova, amb un cost de 9€. Hi podran participar nens i nenes sense llicència (llicència de dia 3€). Es vol agrair la implicació de les escoles de ciclisme organitzadores i el suport de Sea Otter Europe per crear un espai respectuós, agradable i de qualitat per a tots els nens i nenes que s’inicien en el nostre esport.