La Vansa posarà en marxa el calendari lleidatà de Lliga Catalana de BTT

17/06/2024
BTT

La Vansa posarà en marxa el calendari lleidatà de Lliga Catalana de BTT

Aquest dissabte 22 de juny, el nou calendari de Lliga Catalana BTT farà parada a La Vansa Bike Race. Un any més, l'escola Bike Kids organitza aquesta prova a l'imponent escenari de l'estació de La Vansa, en la que és una de les proves a més altura del calendari català de BTT. La prova, que el darrer 2023 va acollir el Campionat de Catalunya Infantil BTT, i l'any 2022, el Campionat de Catalunya XCO absolut, serà enguany també la primera prova puntuable per al calendari provincial de Lleida BTT, que tindrà forma sobretot al final de temporada.

Serà una intensa matinal de competició tant per a les categories open com per a les categories de formació, que de fet es posarà en marxa amb les proves de Kids Cup per als més petits. A les 11h serà el torn per a les categories pre-benjamí i benjamí, per passar a les 11.30h a les sortides per a principiants i alevins. Per la seva banda, els participants de la categoria infantil prendran part de la sortida de les 12.30h, juntament amb els màsters 50 i 60 en el cas dels infantils masculins, i juntament amb la resta de categories femenines (elit, sub23, júnior, cadet i màster) en el cas de les femenines. La última cursa serà la de les 14.15h, en què competiran les categories masculines elit, sub23, júnior, cadet, màster 30 i 40.

Fins la mijtanit d'aquest dimarts 18 de juny seran obertes les inscripcions per a totes les categories a aquesta XCO La Vansa Bike Race, que serà la novena prova puntuable d'una Lliga Catalana de BTT que a dia d'avui lideren Joan Soler (Cycling No Limit Cardedeu) i la sub23 Zaira Boter (Artsport Unica Factory Team).