Torrelles de Foix acull un nou cap de setmana total de bicicleta

02/04/2024
BTT

Torrelles de Foix acull un nou cap de setmana total de bicicleta

El pròxim cap de setmana del 13 i 14 d'abril, la localitat de Torrelles de Foix (l'Alt Penedès) acollirà dos dies de bicicleta total sota la organització del club Open Natura BTT. La Lliga Catalana de BTT i la Copa Catalana de BTT Marató seran grans protagonistes d'un gran cap de setmana de BTT, en què també hi haurà espai pel circuit Maxxis Gravel Series.

El dissabte al matí, l'activitat començarà amb la Maxxis Gravel Series, una prova de gravel espectacular amb dos recorreguts de 55km i 80km pels municipis del Penedès. Per la seva banda, dissabte a la tarda arribarà el torn de la prova de XCO amb la quarta prova de la temporada de la Lliga Catalana de BTT i la seva Kids Cup per a les categories de formació, en un circuit realment espectacular que posarà a prova a tots els competidors (Més informació a la guia del corredor). Després de les proves disputades a Móra d'Ebre, les Franqueses i la Jonquera i l'aplaçament de la cita de Castellolí en aquest nou format de competició del calendari català, Torrelles de Foix viurà la que serà la segona prova puntuable per a l'Open Barcelona BTT després de la prova de les Franqueses.

Després d'aquesta doble cita, per tancar el cap de setmana, el diumenge 14 d'abril es viurà l'Open Maxxis Marató, segona prova del circuit de la Copa Catalana de Marató BTT 2024. Els participants podran trobar tres recorreguts de 20, 41 i 59 quilòmetres per tots els nivells, amb part competitiva en el seu recorregut llarg i part open per tots aquells que volen passar el dia sense haver de mirar el rellotge, i on les e-bike també hi poden participar. És la segona cita del calendari 2024 del campionat català de XCM després del viscut al Vendrell el darrer mes de març.