Oriol Beltran, primer vencedor del calendari de carretera 2023 al Perelló

22/01/2023
Carretera

Oriol Beltran, primer vencedor del calendari de carretera 2023 al Perelló

El calendari català de carretera 2023 s'ha posat en marxa aquest diumenge 22 de gener amb la disputa de la 80a Cursa Ciclista del Perelló. Més d'una setantena de participants s'han donat cita a la localitat del Baix Ebre per disputar l'open social que donava inici a la temporada.

Oriol Beltran (Amposta Joves Ciclistes) s'ha endut la victòria en una prova com sempre exigent, que en el seu circuit urbà de 1,5 quilòmetres acumula un important desnivell fins a arribar fins als 60 quilòmetres de recorregut. El vigent campió de Catalunya de persecució s'ha endut la victòria després de dominar la cursa en solitari, acompanyat al podi pel sub23 Eric Fernández (Controlpack) i el màster 40 Albert Bruno (Agrupació Ciclista Sant Just).

La Cursa Ciclista del Perelló, que ha obert la temporada catalana de carretera 2023 celebrant la seva 80a edició, és la quarta prova més edicions disputades del calendari català després de la Volta Ciclista a Catalunya, el Campionat de Sabadell i la Cursa de Festa Major de Santa Coloma de Gramanet.

El calendari de socials de carretera continuarà el pròxim diumenge 29 de gener amb el 17è Trofeu Josep Florencio de Mont-roig del Camp, que ja té les seves inscripcions completes.

80a Cursa Ciclista del Perelló:

  1. Oriol Beltran (Amposta Joves Ciclistes) 1:26:32
  2. Eric Fernández (Controlpack) a 1:09
  3. Albert Bruno (Agrupació Ciclista Sant Just) a 1:38
  4. Salvador Trias (Equipo Oleka) a 1:38
  5. Miquel Escolà (Equipo Oleka) a 1:38