Vilajuïga agafa el relleu a la Copa Catalunya Infantil de carretera

11/05/2021
Carretera

Vilajuïga agafa el relleu a la Copa Catalunya Infantil de carretera

El proper diumenge 16 de maig, Vilajuïga reunirà de nou els ciclistes de categories prebenjamins a infantils masculins i femenins per disputar la tercera màniga de la Copa Catalunya Infantil de carretera 2021 (Tota la informació), en la mateixa seu on el darrer cap de setmana de març es va donar inici al calendari infantil de BTT

Com en els darrers anys, el Club Ciclista Vilajuïga serà l’organitzador de la trobada, tot i què en aquesta ocasió es tornarà a disputar a la mateixa població de l’entitat, a diferència de l’última edició en què es va fer a Perelada. El circuit serà de 1000 metres, en el que els nens i nenes hauran de fer entre 1 i 18 voltes, entre les categories prebenjamí i infantil, que a més en aquesta cursa disputaran el Campionat Escolar de Girona en aquesta modalitat de carretera.

El punt de concentració serà al Carrer Sant Sebastià, a la zona de l’Ajuntament, i hi haurà dos zones d’aparcament properes: la Zona Esportiva, i a l’entrada de la població al CAT Vilajuïga. El control de llicències, temperatura i lliuraments d’acreditacions serà a partir de les 8:45h. La zona d’arribada estarà restringida.