Arriba l’Orbea Cadí Challenge, la marxa amb dues etapes per descobrir el Cadí-Moixeró

25/05/2023
Cicloturisme

Arriba l’Orbea Cadí Challenge, la marxa amb dues etapes per descobrir el Cadí-Moixeró

El cap de setmana del 3 i 4 de juny arriba l’Orbea Cadí Challenge, una marxa cicloturista que es divideix en dues etapes i que recorrerà les millors carreteres de muntanya de la zona en una recerca contínua de carreteres atractives i poc transitades.

La primera etapa de l’Orbea Cadí, amb sortida des de Guardiola de Berguedà, tindrà 121 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell positiu, amb arribada a Bellver de Cerdenya. Per la segona jornada, el recorregut llarg tindrà 113 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell abans de tornar a deixar els ciclistes a Guardiola. La marxa també ofereix l’oportunitat de disputar ‘La meitat’, un recorregut més curt que tindrà 75 quilòmetres el primer dia i 104 quilòmetres el segon. Els dos recorregut formen part del Circuit Català de Llarga Distància i de la Xallenge Catalana de Mitja Distància respectivament, els dos principals circuits catalans de cicloturisme.

Les inscripcions estan limitades a 250 participants i inclouen seguiment online, assistència mecànica, avituallaments, allotjament i dietes. L’entrega de dorsals es farà el divendres 2 de juny a Guardiola de Berguedà, localitat que l’endemà acollirà la sortida de la primera etapa a partir de les 8 del matí.