L'Enduro Catbike Maresme tancarà diumenge la Copa Catalana enduro 2021

08/11/2021
DH&Enduro

L'Enduro Catbike Maresme tancarà diumenge la Copa Catalana enduro 2021

El 1r Enduro Catbike Maresme que es celebrarà aquest proper cap de setmana a Santa Susanna posarà punt i final a la Copa Catalana Enduro 2021, essent la quarta prova del calendari.

Sota la organització del Cat Bike CC, aquesta primera edició de la cursa recorrerà els corriols i trialeres de les serres que envolten la població maresmenca, la Serra de la Guàrdia, la d'en Perera, la de Cal Curt, i la de Miralles, totes amb impressionants vistes a la serrlada pre-litoral i a la costa central mediterrània. L'organitzador ha preparat cinc trams cronometrats, per un enduro de 26kms en total. La TC1 Jamón-Jamón servirà d'escalfament per l'exigent TC2 - DH, coneguda pel Pineda Rocks també. La TC3 - Somato és una de les novetats de l'enduro, mentre que la TC4-Chicken i la TC5-Wild determinran els guanyadors de l'Enduro i qui sap si de la Copa Catalana de l'especialitat d'enguany.

En categoria masculina elit, tot està obert i per decidir: Oriol Prat (Donda Bikes) ha vençut en les dues darreres proves i lidera la general de la Copa amb 560 punts, només 14 més que Eduard Taberner (Donda Bikes) i 38 sobre el recentment proclamat campió català Oriol Domènech (Bicisport CE). Entre les fèmines, la campiona catalana 2021 Ares Masip (Bicisport CE) ja és la virtual campiona passi el que passi diumenge a Santa Susanna, i el mateix succeeix amb Agustín Papaleo (Formula Xtrem) en M30. En la resta de categories, tot està per confirmar encara: en juniors David Bosch (Bicisport CE) compta amb 66 punts sobe Pau Olm (Jufré Vic ETB); i el mateix succeeix amb els cadets, entre els que Jan Guàrdia (Arfa Ribera d'Urgellet) compta amb una avantatge quasi definitiva de més de 100 punts sobre Albert Puig (Fornells de la Selva).

Les inscripcions per aquesta darrera prova del calendari estaran obertes fins dimarts dia 9 a la mitjanit en els següents enllaços:

Inscripcions Enduro Catbike Maresme
Inscripcions Enduro Catbike NO competitiva