Adrián Cuéllar i Marta Perxachs tornen amb títol del Campionat d'Espanya d'Enduro

17/06/2024
Enduro

Adrián Cuéllar i Marta Perxachs tornen amb títol del Campionat d'Espanya d'Enduro

Els representats de la selecció catalana que disputaven aquest diumenge 16 de juny el Campionat d'Espanya d'Enduro BTT d'aquesta temporada 2024 a la Puro Pirineo Enduro Race disputada a la localitat ribagorçana de Castejón de Sos (Aragó) han tornat amb dos títols al sarró. El Campionat d'Espanya sub23 d'Adrián Cuéllar i el júnior de Marta Perxachs han acompanyat un cap de setmana d'altres grans resultats catalans.

Adrián Cuéllar, el ciclista de l'Associació Esportiva Medinyà, va ser una de les sensacions d'una jornada que va repartir els títols absoluts de l'asturiana Cristina Menéndez i el canari Edgar Carballo amb un 3r millor temps masculí absolut que li valia el títol de campió d'Espanya sub23. En aquesta mateixa classificació masculina, Álex Medina marcava el 9è millor temps absolut. Per la seva banda, en la classificació femenina, Sara Gay marcava un cinquè millor temps femení absolut que li valia la 4a plaça a la classificació elit, mentre que Marta Perxachs marcava un 6è millor temps femení absolut que li valia a la ciclista del BTT Fornells el títol de campiona d'Espanya júnior.

Tot això en un cap de setmana de competició al Pirineu aragonès en què també han calgut destacar els títol cadet de Armand Moreno (La Tribu BTT), màster 30B d'Arnau Sugrañes (Club BTT Montblanc), màster 40B d'Antoni Riera (Open Natura BTT) i màster 60A de Josep Permañé (Ça-calm Express).