La Copa Catalana de Gravel fa la seva tercera parada a la Flanders Gravel Race d'Agramunt

13/05/2024
Gravel

La Copa Catalana de Gravel fa la seva tercera parada a la Flanders Gravel Race d'Agramunt

La Copa Catalana de Gravel, que aquesta temporada 2024 estrena trofeu de competició dins el calendari de la Federació de Ciclisme, té una nova cita aquest dissabte 18 de maig amb la disputa de la Flanders Gravel Race, prova que Cyclocat, el Club Ciclista Agramunt i la Federació Catalana de Ciclisme porten a Agramunt (l'Urgell).

Després de l'estrena de la competició a la Bescanonina el mes de març i la disputa del Campionat de Catalunya de Gravel a la Lluçanès Feréstec Gravel Race el darrer cap de setmana d'abril, la tercera prova de la temporada promet un guió diferent, amb menys desnivell i uns recorregut on primarà la velocitat i l'estratègia. Seran dos recorreguts: un de 126 quilòmetres amb prop de 700 metres de desnivell positiu per a elits, sub23 i màster 30 i un de 97 quilòmetres i 475 metres de desnivell positiu per a les categories júnior, màster 40, 50 i 60 (Tota la informació completa, a la pàgina web de Cyclocat).

Marc Romero (BG Team-73 Factory) i Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team) són ara els líders d'aquesta Copa Catalana de Gravel després de les proves de Bescanó i Prats de Lluçanès. Tot està obert doncs davant d'aquesta tercera prova de de la Copa Catalana de Gravel que anirà acompanyada per la Flanders Gravel Ride, que oferirà els mateixos recorreguts com a marxa no competitiva, sortint uns minuts després de la prova puntuable. Les inscripcions per als dos esdeveniments tanquen la mitjanit d'aquest dimarts 14 de maig.