Ja està oberta la tramitació de la Targeta Bici 2022

10/01/2022
Federació

Ja està oberta la tramitació de la Targeta Bici 2022

En el marc de la campanya de llicències engegada fa unes setmanes, la Federació Catalana de Ciclisme ha posat també en marxa el procés de tramitació de la Targeta Bici 2022, que ja es troba en actiu des d'aquest mes de gener.

La Targeta Bici és un producte pensat per usuaris de bicicleta amb finalitat no esportiva, especialitat per mobilitat urbana, interurbana i terrenys forestals. No es tracta d'un equivalent a una llicència esportiva, tot i que ofereix una assegurança de responsabilitat civil a tercers (siguin vehicles, persones, animals o mobiliari urbà o interurbà), assessorament, defensa i reclamació jurídica i també inclou cobertura d'Assistència Mecànica per avaria en qualsevol tipus de via: urbana, interurbana o forestal. En cas de necessitat, inclou un desplaçament gratuït al domicili fins una distància de 100 quilòmetres.

Pot demanar la Targeta Bici 2022 qualsevol persona resident a Catalunya entre 17 i 75 anys, pertanyi a un club federat o no. Amb tot, el cost per una persona que la tramiti a través d'un club és de 30€ i, de manera independent, és de 36€ (Consulta'n tota la informació i procediments necessaris). La targeta té una validesa anual, estant activa fins al 31 de desembre de 2022, amb cobertura les 24h del dia. Com passa amb la llicència federativa, el seu format serà exclusivament digital i només s'hi podrà accedir a través de l'aplicació mòbil de la Federació Catalana de Ciclisme.