L'Entreterres es prepara per rebre el Campionat de Catalunya de BTT Marató

18/05/2022
Marató

L'Entreterres es prepara per rebre el Campionat de Catalunya de BTT Marató

El pròxim diumenge 19 de juny, el BTT català té una cita ineludible amb la disputa del Campionat de Catalunya de BTT Marató que es disputarà a l'Entreterres, que enguany es disputa sota l'organització del Club Ciclista Collbató i el club Bruckers BTT.

A poc més d'un mes per a la cita, que coronarà els campions catalans de XCM, tot està preparat per gaudir d'un recorregut de 62,1 quilòmetres amb sortida i arribada des de Collbató (Baix Llobregat), que travessarà també en gran part el terreny de la veïna El Bruc (l'Anoia), en un territori espectacular prop del Parc Natural de Montserrat on els bikers es trobaran un recorregut ple de corriols tant de pujada com baixada, dues o tres zones una mica més tècniques, rampes dures i corriols ràpids i revirats.

Això convertirà el recorregut del Campionat de Catalunya en un circuit dur i trencacames, però divertit i apte per a tothom, que seleccionarà els corredors més complets al llarg del mateix (enllaç al track complet), sumant un total de 1700m de desnivell acumulat. Per la seva banda, també es podrà gaudir de la marxa no competitiva amb un recorregut més reduït de 35 quilòmetres.

La 3ª edició de la Marxa BTT Tàrrega va ser el darrer 2021 la seu del Campionat de Catalunya de Marató, amb victòries per a Sílvia Roura i Xavier Ariza. Enguany, el terreny montserrratí de l'Entreterres serà l'escenari de la prova que repartirà el Campionat de Catalunya de XCM 2022 per a totes les categories