La selecció catalana de paraciclisme torna amb nou medalles del Campionat d'Espanya de Pista

19/09/2022
Paraciclisme

La selecció catalana de paraciclisme va prendre part aquest cap de setmana del 17 i 18 de setembre al Campionat d'Espanya de Ciclisme Adaptat en Pista 2022, disputat al Velòdrom Lluís Puig de València. L'equip format per Juanjo Méndez, Clàudia Grau i Joan Del Río va retornar de la cita amb nou medalles, incloent la de la prova per equips.

Justament a la formada inicial, Méndez, Grau i Del Río feien equip a la prova de velocitat per equips, on la selecció catalana es va endur la medalla de bronze per darrere de l'equip Hyundai Koryo Car i de la selecció madrilenya. El mateix dissabte també es van disputar les proves de persecució individual, en què Clàudia Grau es va endur el títol en la seva categoria WC3 amb un temps de 4:37.003, mentre que Juanjo Méndez s'enduia la plata (4:15.120 a la classificatòria) per darrere de l'olímpic Ricardo Ten i Joan Del Río aconseguia el 5è lloc en categoria MC3 (4:34.953).

Els mateixos pronòstics es van complir a la jornada de diumenge en què, després de la primera plata de dissabte a la persecució, Juanjo Méndez va aconseguir la medalla de plata a les proves de quilòmetre, scratch i òmnium per darrere del mateix Ten, les mateixes proves (òmnium, scratch i en el seu cas, 500m), en què Clàudia Grau revalidava els seus títols WC3. Joan Del Río, per la seva banda, va acabar també 5è en el quilòmetre, scratch i òmnium MC3.