Terrassa es prepara pel Campionat de Catalunya de Cronogimcana del 9 de juny

04/06/2024
Promoció

Terrassa es prepara pel Campionat de Catalunya de Cronogimcana del 9 de juny

El ciclisme infantil català prepara ja el compte enrere per la disputa del Campionat de Catalunya de Cronogimcana infantil. Per segon any consecutiu, Terrassa acull el Campionat organitzat per l'Escola de Ciclisme Vallès amb la col·laboració del Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa, l'Ajuntament de Terrassa, la Federació Catalana de Ciclisme i la Diputació de Barcelona.

L'activitat serà el diumenge 9 de juny en el Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa, on es coronaran els nous campions infantils de Catalunya. Les categories de formació del ciclisme català posaran a prova les seves habilitats en una jornada que, com sempre, vol potenciar la diversió i la destresa entre els més petits.

Torna de la Copa Catalana Cadet i Júnior
Aprofitant la mateixa jornada, l’Escola de Ciclisme Vallès presenta també la novetat de recuperar les tradicionals proves per a júniors i cadets a la ciutat de Terrassa. Les curses seran el mateix diumenge 9 de juny amb un exigent circuit de més de 2 quilòmetres. Ciclistes del nivell català i estatal intentaran aconseguir la victòria en la primera edició d'aquesta prova, encabuda dins el calendari tant de de la Copa Catalana Cadet, que la qual en serà la desena prova puntuable de la temporada, com de la Copa Catalana Júnior, de la qual en serà la novena.