El Bikepark Torredembarra s’acomiada amb la prova inaugural de la Copa Catalana de Trial

31/03/2024
Trial

El Bikepark Torredembarra s’acomiada amb la prova inaugural de la Copa Catalana de Trial

El diumenge 7 d’abril es viurà a Torredembarra (Tarragonès) una jornada de competició que tindrà, alhora, regust d’inici i de final. Serà la primera prova de la Copa Catalana de Trial 2024 però, al mateix temps, serà la darrera competició que es celebrarà al Bikepark Torredembarra, unes instal·lacions que desapareixeran a final de 2024.

La Copa Catalana de Trial es disputarà aquest any a tres proves i la primera serà a territori tarragoní sota l’organització del Biketrial Costa Daurada. El circuit, que manté algunes de les zones mítiques i també estrena novetats, acollirà totes les categories del trial català a partir de les 9 del matí amb un recorregut de 5 zones a dues voltes. El dia abans, el dissabte a la tarda, arrencarà l’ambient ciclista a Torredembarra amb música en directe, concurs de salt d’alçada i concurs en circuit d’habilitat per acomiadar el bikepark.

La prova de Torredembarra ja va obrir la Copa Catalana d’ara fa un any i en aquell cas ho va fer amb 120 participants i victòries de l’excampió del món Sergi Llongueras i la gran revelació mundial de la temporada Alba Riera. En aquesta edició, el calendari català passarà per Ripoll (19 de maig) i Sant Antoni de Vilamajor (2 de juny) després de la prova inaugural. Les inscripcions per a Torredembarra es tancaran el dimarts 2 d’abril a la mitjanit.