Torredembarra tanca diumenge la Copa Tarragona de Trial 2022

28/09/2022
Trial

Torredembarra tanca diumenge la Copa Tarragona de Trial 2022

Aquest diumenge 2 d'octubre es disputa la tercera prova i final de Copa Tarragona de Trial 2022, i ho farà al Bikepark Bauhaus de Torredembarra (Tarragonès). La prova final de la Copa Tarragona torna a Torredembarra després de diversos anys, ho farà al Bikepark del club organitzador amb més de 50 participants.

L'objectiu d'aquesta Copa Tarragona és el d'apropar l'esport base del trial a la provincia en una competició més assequible pels que s'inicien en aquesta disciplina. Així mateix, també té seguidors d'arreu de Catalunya que pugen de nivell com a un bon entrenament. Cambrils (4 de setembre) i Prades (18 de setembre) havien estat les dates precedents,
 
En les categories R2 i R3 es decidiran els guanyadors i per tant els mallots de campions de Tarragona. La resta de categories no es realitza una classificació general per fomentar una competició sana entre els més petits.

A les 9h els participants podran recollir els dorsals i targetes i la competició començarà a les 9:30h. L'entrada al Bikepark és lliure pel públic. Hi haurà servei de bar, sortejos i més.