La Copa Catalana Marató BTT avança amb la disputa de l'Esperxada

14/09/2021
BTT

La Copa Catalana Marató BTT avança amb la disputa de l'Esperxada

La 8a edició de l'Esperxada serà, en el seu recorregut llarg, la segona prova puntuable per la Copa Catalana Marató 2021.

L'organització, a càrrec del CC Sendicat del Pedal, ha preparat com sempre un recorregut d'autèntica BTT, però sense perdre l'essència de les anteriors edicions i adentrant-se amb el que s'anomena All Mountain i Trail també. Seran 68kms i 2.800m de desnivell positiu acumulat amb sortida des de Porqueres i enfilant en direcció a Sant Patllari primer, per adentrar-se a les muntanyes del Rocacorba després, coronant el cim del Turó d'Espinassors, baixant per la Vall del Llèmena, i retornant per la muntanya de Sant Patllari al punt inicial.

La recollida de dorsals es podrà fer dissabte a la tarda i també diumenge a partir de les 06.45h del amtí, mentre que la sortida està programada per les 08.30h. Aquesta es portarà a terme amb un límit màxim de 300 inscrits, i amb totes les mesures pertinents derivades de la Covid.

La organització també ha disposat d'un recorregut curt i apte per eBikes amb 42kms i 1700m de desnviell positiu, que recorrerà el mateix tram inicial que el recorregut llarg fins a Sant Nicolau, i retallarà el recorregut pel Rocacorba fins el retorn a Porqueres.

Les inscripcions seran obertes fins el dia 16/09 i es poden realitzar en aquest enllaç. No hi haurà inscripcions presencials.